Musikkartister

Shaun Bartlett

Med en sjelden magnetisk tilstedeværelse og formidlingsevne ble denne norsk-britiske artisten en umiddelbar favoritt på The Voice i 2012!

Shaun Bartlett sang seg inn i mange stuer og hjerter med en stemme så vakker og varm at fire av Norges aller største artister ble sittende med hakeslepp i beste sendetid.

Shaun har fortsatt karrieren på egne ben, startet eget plateselskap og utgitt singlene Love Give Take og In No Time, og nylig gitt ut albumet Green Means Walk Red Means Run. Albumet er inspirert av livet, tiden, en reise til Afrika, en topptur til Kilimanjaro, og en Japansk forsker.

Med to soloalbum og en lang rekke konserter bak seg har Shaun Bartlett etterhvert jobbet seg opp til å bli en kjent og kjær artist for mange her til lands. Musikken hans blir ofte beskrevet som enkel men genial, og lydbildet minner mer om et fullkomment band enn den typiske singer/songwriter-stilen man gjerne forbinder med enkeltnavn og låter skrevet på kassegitar og piano.

Konserter med Shaun har blitt beskrevet som sjeldent nære, med en evne til å fryse tiden. Artister som f.eks. Sondre Lerche har ytret stor respekt for Bartletts evne til å ta over et rom fra scenekanten, og som vokalist besitter han en gave som gjør at selv flimmerhårene reiser seg.

Eller som Hanne Sørvaag har uttalt; “Når Shaun synger er livet for kort”.