Band

Scoundrel Days

Ønsker du en musikalsk festaften står tributebandet Scoundrel Days klare for å gi deg en a-ha opplevelse utenom det vanlige. Gjenopplev Norges største pophelter!

Frontfigur i Scoundrel Days er komiker og parodiker Gustav Nilsen, som gjennom sin lange karriere har han tatt mange norske kjendisstemmer til scenen. Morten Harket har vært med helt fra starten og er absolutt en av komikerens favoritter.

– Morten Harket er en gavepakke til norske imitatorer. Det har kommet mange gullkorn fra den kanten, sier Gustav.

Bandet som består av erfarne musikere fra band som Narum, A1, Penthouse Playboys, Gabrielle og Shining, har i følge Gustav Nilsen ikke gått til det skrittet at de har operert seg for å se ut som A-ha, men lover det blir litt sminke og en parykk, samt den karakteristiske knekken i overkroppen på Morten.

I tillegg kan du få Gustav som konferansier og underholder under middag. Musikerne stiller som husband. Hva med å få menyen presentert av Gustavs Hellstrøm-parodi? Eller en tirade av kjente stemmer fremført av Norges beste imitator. Etter middag og påfølgende konsert med Scoundrel Days, går bandet i partnerskap med en vokalist til. Dermed har vi Oslos fremste partyband klare for 2 sett med coverhits fra 80-tallet frem til i dag, i én og samme pakke.

Med et skreddersydd innhold tilpasset ditt arrangement, vil denne komplette pakken gjøre kvelden til en garantert suksess!