Musikkartister

Ragnar Strandbakke

Det er sagt om Ragnar at han har teksthukommelse som en mammut og at det han ikke kan, det kan han allikevel. Denne mannen er en helaftens opplevelse med eller uten band!

Han har i årenes løp gjort flere tusen spilleoppdrag av alle typer. Han har spilt med band som Øsekara, Di Derre, Hjerterknekt m.fl. og har dessuten spilt i musikaler som Which Witch, Sofies Verden og West Side Story.

Mest kjent er kanskje Ragnar for stemmen på ”Vålerenga Kjerke”, som runger over Ullevål stadion før hver Vålerengakamp, og han har også medvirket i flere TV-program på NRK, TV3, TVNorge, og har dessuten flere utgivelser på samvittigheten. Gjengen i bandet han bruker er også meget erfarne musikere med tusenvis av døgn på norske landeveier og spillesteder.
Spillelisten er selvsagt alt for lang for en kort presentasjon, men det kan nevnes navn som Robbie Williams, Sting, U2, DumDum Boys, Raga Rockers, De Lillos, Bjørn Eidsvåg, Elvis, Beatles, David Bowie, Di Derre, Postgirobygget, Lillebjørn Nilsen, Johnny Cash, Willie Nelson, Alf Prøysen, Simon & Garfunkel, Knutsen & Ludvigsen, Åge Aleksandersen, Hellbillies, Rolling Stones, Thin Lizzy, Øystein Sunde og mange, mange flere.

Skal du ha en hyggelig aften med dempet atmosfære og rolig musikk så får du det. Skal du ha en «heidundrendes» fest med Rock’n Roll og høy føring, så tar han med seg hele bandet og gir deg det. Skal du feire bursdag, arrangere kickoff, gifte deg, arrangere firmafest, på fjorden i solnedgangen, på sportsreise eller ha underholdning i pausen midt i kurset du holder, så gjør han det. Vil du ha bare Ragnar med gitaren, i duo, trio, kvartett eller kvintett, så får du det.

DU bestemmer hva som passer til ditt arrangement!

Quiz
Vil du ha musikkquiz til ditt arrangement? Si ifra og du får selvsagt quiz! En trivelig variasjon som engasjerer alle.