Band

RadioHits

Et rendyrket festshow som kun inneholder sanger med høy party- og allsangfaktor, og hvor alle har vært store hits i Norge.

Showet inkluderer blant annet låter fra Abba- og Queen-forestillinger, samt store disco-, pop- og rockehit’s fra de fire siste tiår. Felles for innslagene er at de får det til å rykke i dansefoten og klø i stemmebåndet.

En stor variasjon av artister, hver og en med bred og lang erfaring fra forskjellige show, konserter og underholdningsoppsetninger gir showet et eksklusivt inntrykk med sangprestasjoner og sceneopptredener langt utover det ordinære.

Artistene akkompagneres av et showband med dyktige musikere og korister. Ensemblet ledes av kapellmester Geir Langslet, kjent fra supergruppa Lava og som kapellmester for en lang rekke nasjonale og internasjonale show.

Både artister og band gjør sitt til at showet oser av energi og liv. RadioHits er et fleksibelt konsept som kan skreddersys for å passe til akkurat deres ønsker og behov. Dette gjelder både showets omfang, lengde, hvilke og hvor mange artister.