Band

Popzilla

Magisk kombinasjon av genuin spilleglede og høy profesjonalitet!

Popzilla er det rutinerte eventbandet hele Norge fikk øynene og ørene opp for på NRK-programmet Sommeråpent i 2016. Gjengen briljerte som husband og i sin levering av variert musikk som rommet alt fra Prøysen til Coldplay.

Denne sjangerbredden har også gjort Popzilla meget populære i eventsammenheng. Enten det skal spilles opp til fest eller det ønskes en mer høytidelig setting med prisutdelinger og stemningsfulle middagsinnslag kan du være 100% trygg på at Popzilla leverer varene. Dette grunnet en magisk kombinasjon av genuin spilleglede og høy profesjonalitet. De har selvsagt også et stort nettverk å ta av dersom det er ønsker om å utvide bandet med blåsere, kor, perkusjon, dansere, gjesteartister e.l.

Repertoarlisten er nærmest uendelig, men viktige fellesnevnere er dansbarhet og allsangvennlighet. Dette er ikke kvelden for å oppdage ny og smal musikk, men for å få deilige gjenhør med guilty pleasures fra 80-tallet samt å gynge med til de mest aktuelle hit’ene på P3.

Kanskje har du sett én eller flere av musikerne i forbindelse med sine engasjementer for artister som Bernhoft, Sivert Høyem, Paperboys, Noora Noor, Mari Boine, Hege Schøyen, Kjersti Holmen, RAVI, Josh Groban og Oslo Gospel Choir for å nevne noen, i diverse TV-programmer som Lindmo, Skavlan, God Morgen Norge, og nå sist på Sommeråpent. Eller du har vært på Mamma Mia eller Mary Poppins på Folketeatret og hørt deres eminente keyboardist i rollen som kapellmester.

Med andre ord er merittlisten lang og kvaliteten høy innad i bandet, og det musikalske innholdet på arrangementet ditt er i de tryggeste hender med Popzilla på laget!