Komikere

Øyvind Loven

Loven har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands på midten av 90-tallet. Med så mange års sceneerfaring har han utviklet en særegen stil som ingen andre kommer i nærheten av.

Det være seg hans detaljerte utredninger om familiens hagefester, campingliv, båtmennesker, hylende damer i høye hæler eller en av hans fortreffelige parodier på f.eks. Rolv Wesenlund.

Med stor entusiasme og presisjon vet han å servere de riktige poengene til de riktige anledningene. Loven har nemlig en unik evne til å fange hele forsamlingen, på tvers av alder, kjønn og bakgrunn. Unge som voksne faller alltid for hans særegne, spisse og velformulerte humor.

Hans fremgang som humorist gjorde at han blant annet ble nominert til beste standupkomiker under Komiprisen i 2007. Øyvind Loven er fast konferansier på Latter, humorens storstue på Aker Brygge.

Kanskje har du også hørt ham som gjesteprogramleder på P4, samt som programleder for Radio Norges morgenprogram Morgenklubben med Loven&Co. En ting er sikkert – har du ikke opplevd ham ennå, så er det på tide!

Loven gjør også skjult teater som sitt alias Carsten Sullu. Han dukker opp som kelner, kaptein, foredragsholder mm. Hans spesialitet er kelnerrollen som garantert får gjestene til å snakke sammen.