Temafest

Oscar Night

På dette arrangementet har du, dine kolleger og dine kunder endelig anledning til å ta del i Hollywoods glamorøse feiring av seg selv. Tidligere har du sett det på TV, men nå kan du selv delta i din egen Oscar-utdeling!

Etter den faglige delen av programmet er gjennomgått stifter konferansedeltagerne bekjentskap med vår egen franske filmkjenner. På humoristisk vis gir han publikum en underholdende og motiverende innføring i filmkunstens spennende univers. Publikum får en morsom og lærerik gjennomgang i praktisk gjennomføring av filmproduksjon, før de deles inn i grupper og selv tar fatt på produksjonen av sin egen kortfilm.

Temavalget for filmen som skal lages finner vi sammen med deg, slik at nytteverdien for opplevelsen blir best mulig.

Med kun kort tid til rådighet settes kreativiteten i sving og konkurranseaspektet gjør at alle gruppene yter sitt beste. Når filmene leveres til avtalt tid på planlagt sted, redigeres bidragene av våre profesjonelle kameramenn. Gjestene skifter og gjør seg klare til bespisning i pyntede lokaler.

I løpet av middagen gjennomfører vi et Award show dere ikke har sett maken til. Kveldens program styres av vår egen amerikanske konferansier Steven Powers, også kjent som Francois Sibbald, en av våre oftest brukte edutainere. Han binder kvelden sammen og introduserer om nødvendig taler og andre utdelinger.
Mellom rettene vises alle filmene deltagerne har laget. Disse klippene er alle nominert i kategorien beste film. I tillegg finnes det i utgangspunktet 4 andre kategorier med 3 nominerte i hver bolk, men dette kan selvsagt skreddersys etter ønske. Selve prisutdelingen gjennomføres etter middagen er inntatt, når forventningene og spenningen er på topp.

Under showet avsløres det hvem som vinner Oscar for beste hovedrolle, birolle, stuntscene eller beste kjærlighetsscene.
Akkompagnert av heftig musikk tar vinnerne imot sitt trofé før de får holde en takketale. Avslutningsvis kårer vi beste film og vinnerlaget får komme opp og ta imot publikums jubel.

I dette konseptet opplever dere glitter og glamour i beste Hollywood-stil!

Tilbyr: