Edutainment

Opera for Dummies

På utkikk etter noe unikt og annerledes? Noe som inspirerer og skaper begeistring? Da må Opera for Dummies være midt i blinken!

Opera for Dummies gir deg og dine kollegaer et morsomt og underholdende blikk på operakunsten. Med humor og fun facts gir operasanger og entertainer Allister Kindingstad innblikk i operaverdenen og lar dine kollegaer også få del i sin egen operadebut!

Showet passer perfekt som en icebreaker før middag eller en hvilerett mellom hovedrett og dessert, eller det kan også gjøres til en egen times lang forestilling der også hemmeligheten bak den verdenskjente akustikken i Bjørvikaoperaen blir avslørt.

Med bakgrunn fra musikaler som Mamma Mia! og Les Miserables og en rekke hovedproduksjoner på Den Norske Opera, trollbinder Allister sitt publikum og får selv den minste opera-interesserte til å spisse ører og kjenne på lattermusklene. Det hele er krydret med kunstneriske innslag og avslutter med prikken over i-en når Allister synger Nessun Dorma fra Puccinis mesterverk, Turandot.

Tilbyr: