Temafest

Ølfest

Solide benker og bord, et spesialdekorert lokale, serveringsdamer i lederhosen, betjening med tyrolerhatter, tysk mat og drikke. Det er klart for ekte tysk ølfest med topp underholdning, god stemning med dans på bordene og drikkeviser!

Oslo Blaaseorkester er et vaskeekte tyrolerorkester som spiller ompamusikk, og har de siste årene opparbeidet seg et rykte som et skikkelig showorkester bestående av 10 mann på scenen. Her kommer alle drikkevisene på rekke og rad. De leder allsang og deler ut sanghefter så publikum kan synge med.

Musikerne i Oslo Blaaseorkester har lang erfaring innen denne type musikk, og kundelisten innen næringslivet er med årene blitt lang. Oslo Blaaseorkester stiller selvfølgelig i lederhosen slik et ekte tyrolerorkester gjør.

Det blir garantert høy stemning, høy seidelføring og masse allsang utover kvelden. Orkesteret starter sin opptreden litt forsiktig under middagen med stemningsskapende bakgrunnsmusikk, deretter drikkeviser, allsang og dansbar musikk utover kvelden/natten.

Med årene har vi blitt mestere på å arrangere ølfester her til lands, og vet å dekorere der til. Alt er on point når det inviteres til ekte tysk ølfest!

Tilbyr: