Konferansierer

Nordic Tenors

Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser!

I 2005 hadde Nordic Tenors première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som Årets nykommer. Etter dette har de hatt en rekke spennende oppdrag og bl.a. vært kongelige toastmastere i HMK Haralds 70-årsdag, og konferansierer under åpningen av den nye operaen i Bjørvika. I 2009 hadde de premiere på sin andre helaftens forestilling Live at Logen i Bergen og gav ut sin første plate.

I 2010 var de igjen nominert til Komiprisen, denne gang for Årets nummer. Nordic Tenors er også kjent for sin vakre juleforestilling Christmas Special, som spilles hver jul over hele landet.

Nordic Tenors er et spennende innslag på et hvert event. De kan tilby et eventsett med et variert og spennende repertoar, tilpasset firmaets ønsker. Her kan man oppleve alt fra store operaklassikere som Nessun Dorma til tolkninger av artister som Elvis og Lillebjørn Nilsen, jodling og ellevill dans.

Nordic Tenors er også mye brukt som konferansierer/toastmastere. De lager da sine egne musikalske introduksjoner til talere og innslag, og binder sammen hele arrangementet med musikalske og morsomme innslag. Hvis man ønsker en annerledes aktivitet for deltakerne på arrangementet, kan Nordic Tenors også bidra med en spennende musikalsk quiz.

Ønskes underholdning med høy musikalsk kvalitet, gåsehudfaktor og herlig humor, er Nordic Tenors et sikkert valg.