Band

No Problem

Skap liv under middagen med en engasjerende musikk konkurranse – eller en teambuildingsaktivitet som avslutning på en dag med mye faglig påfyll!

Norges mest erfarne underholdnings-duo tilbyr nå Pop Quiz som underholdningsinnslag til arrangementer for næringslivet.

Vi garanterer topp stemning, samt sider ved dine medarbeidere du ikke trodde fantes! Latteren sitter løst når den mest sjenerte på jobben plutselig viser fram entertaineren i seg.

Konseptet bygger på spørsmål om faktakunnskaper, gjenkjennelse av melodier m.m., – samtidig som man ivaretar en inkluderende profil som inspirerer de konkurrerende lagenes medlemmer til å kaste alle hemninger og delta med hele seg.

Hele seansen ivaretas av to rutinerte musikere som kan mer enn å holde seg til skjema. Når publikum plutselig tar av i allsang er gutta der med en gang! Her er det rom for impulsivitet og moro utover det som er planlagt.

Har du spesielle ønsker, sier du? No Problem! Her skreddersys opplegget etter demografi og bedriftskultur. Brainstorming og samarbeid er mellomnavnet vårt. Her er det ingen grunn til å nøle! Ta kontakt og få en Pop Quiz som passer deg og dine ansatte.

Gjør deg klar til en hyggestund med latter, høy puls, fellesskap og stemning oppunder taket!