Band

Narum

Narum har etablert seg som et av de vesentlige bandene innen norsk visetradisjon under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. De har siden 2009 gitt ut fire plater med en imponerende kvalitet. Trio eller band, en perfekt setting for avbrekk i en fagdag eller middag.

Narum fikk Spellemannprisen i 2010 i kategorien viser for sitt album “Ælt som var søkk borte”, året før var de også nominert på debutalbumet «Samma hen du fær». I mars 2013 ble de tildelt dialektprisen av Austmannalaget.

Hvem er Narum?
Lars Christian Narum er best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies siden 2001. Han har skrevet både tekstene og melodiene på platene. Lars Christian spiller piano og Hammond B3-orgel, og har en fortid i Nickels & Dimes. Han har spilt i band siden han var sju år gammel.

Jon Anders Narum spiller gitar, og har produsert alle fire platene som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Jon Anders har vært profesjonell musiker og produsent i mange år, og har blant annet spilt sammen med Espen Lind. Også Jon Anders spilte i band samtidig som han begynte på barneskolen.

Benedikte Narum Jenssen er vokalist, og hun debuterte som sanger på radio som treåring. Hun er også medlem av trioen «Songs From The Sea». Hun har i mange år satt sitt preg på det lokale musikk- og teaterlivet på Toten.

Lewi Bergrud medvirker på bass og vokal, og Håvar Gjestvang på trommer.

Tilbyr: