Konferansierer

Marianne Krogness

Gled deg til et møte med en folkekjær og humørfylt kvinne!

For mange vil hun nok forbli Sandra Salamander fra Pelle Parafins Bøljeband eller Shell-dama fra reklamen. Likevel er hun en artist med utallige fasetter!

Marianne tar oppdrag som underholder for næringslivet og i private sammenhenger. Hennes spesialitet er å skreddersy innslagene i samarbeid med oppdragsgiver, og hun er i tillegg flittig brukt som konferansier ved store arrangementer innen både privat og offentlig sektor. Med humor som våpen sørger hun for å holde en rød tråd gjennom hele arrangementet.

Marianne har samarbeidet med et utall kjente store bedrifter, men like viktig og utfordrende for henne, er de små og intime sammenkomstene. Trenger du et musikalsk innslag i løpet av kvelden kan hun ta med seg pianist, og sammen kan de levere et bredt repertoar som passer inn i de fleste stemninger og settinger.

I tillegg til revyer med bl.a. Dizzie Tunes og Vazelina Bilopphøggers, stadige «sprell» med kollega Elsa Lystad og musikalen «Annie», har hun også gitt ut CD’er for barn. Den siste plata «Molly og Partner» har egen hjemmeside og de lagde i 2010 fem episoders hørespill for barn som ble sendt i NRK. Marianne hadde også et antall opptredener for barn i forbindelse med utgivelsen av plata i 2009.

Denne dama kan med andre ord formes til de fleste arrangementer og sammenhenger!