Musikkartister

Magnus Grønneberg

Få har vel så mange norskspråklige hitlåter på lur som denne karen. CC Cowboys er et av de viktigste navnene i norsk pop- og rockhistorie.

Våren 1990 kom CC Cowboys som en vind i norsk rockemiljø, og de ble en sensasjon over natten. De holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio- og konsertsammenheng. Siden starten har CC Cowboys gitt ut et tosifret antall album, som alle har oppnådd gode omtaler og salgstall.

Vokalist Magnus Grønneberg har også flere soloalbum på samvittigheten, og både spellemannpriser og tekstpriser på hylla.

Vi fikk et fantastisk tilbakeblikk over Grønnebergs langstrakte karriere når han i 2013 var med på Hver gang vi møtes på TV2, hvor noen av landets største artister tolket hans låter.

Du kan selvsagt booke ham med hele bandet som akkompagnement, men en soloopptreden med Magnus Grønneberg innebærer også kjente og kjære hits fra hans lange karriere. Klassikere som Tigergutt, Vill vakker og våt, Når du sover, Kom Igjen og Harry vil runge i salen og det vil være nesten som å ha hele CC Cowboys på besøk.

Dans på bordene og høy allsangfaktor kan ikke utelukkes dersom du booker denne mannen!

Foto: Nina Djærff