Temafest

Magisk Aften

Magisk Aften er et spennende og ikke minst annerledes produkt for din bedrift. Dette er kvelden der det umulige er mulig.

Alle artister er hentet inn for å understreke nettopp dette, og sørge for at publikum blir forbauset, overrasket, begeistret, imponert og ikke minst sittende igjen undrende på hvordan dette lar seg gjøre.

Underveis i kvelden og festmiddagen dukker ulike artister opp på scenen. Først ut er f.eks. et magi- og illusjonsshow i ekte David Copperfield-stil med en eller flere av Norges og Europas fremste magikere/illusjonister. Her kan vi tilby diverse spektakulære show du sjelden har sett maken til, og arrangementet blir krydret med det råeste innen illusjon og magi.

Så kan det bare bygges på med eksempelvis sjonglering, ballakrobatikk, sirkusnumre og andre visuelle innslag i verdensklasse.

Og hva med å avslutte med et hypnoseshow i ekte Paul McKenna-stil? Torgrim Holte er en av de få som får dette til, ikke bare på TV, men også live for dere. Her vil det oppstå situasjoner og øyeblikk som sent vil glemmes.

En kveld med evigvarende opplevelser og inntrykk!

Tilbyr: