Band

Loveshack

Med et navn som oser av 80-tall og svunnen moro har Loveshack bestemt seg for å ta deg med i sin velsmurte tidsmaskin tilbake til da musikken og håret var stort, og hvor pastellfarger var kult!

Tilbake til tiden før Nirvana og all ”grønsjen” gav oss depresjoner. Til tiden da Samantha Fox og George Michael var hetero. Tilbake til da selvkritikk var noe man ikke brydde seg noe særlig om.

Etter over 10 år i 80-tallets navn har LOVESHACK blitt selve symbolet på bra partyband. Med energi, humor, og et sjeldent publikumsengasjement, gir de deg den fantastiske musikken fra dette utskjelte tiåret.

Så, til alle dere som lever i skjul i de tusen hjem med platesamlinger som bugner av plater med Europe, Nick Kershaw, Lionel Richie, Van Halen, Mr. Mister, Billy Idol osv. Kom ut, kom fram! Ventetiden er over!!! 80-tallet er på mirakuløst vis tilbake. På godt og vondt.

Loveshack er her med perler fra et tiår hvor det var kult med tupert hår, cowboyboots og trange Levis bukser. Låter fra en tid hvor Pat Sharp var en helt, Prince het Prince og Madonna kun var en ”Material Girl”. Loveshack gir deg låter du trodde du hadde glemt. Låter som minner deg om klassefester, klining, Ball-gensere og pubertet. Glem nittitallet og århundreskifte. Glem høyt hårfeste. Velkommen til 80-tallet!
Welcome to the Loveshack!