Eventmarkedsføring

Visjonen til Kjentfolk er å være Norges mest kreative og idérike miljø for utvikling av events som knytter opplevelser og markedsføring sammen, i tillegg til at det skaper verdier for kunden. Eventmarkedsføring gir kunden en unik mulighet til å nå målgruppen med sitt reklamebudskap på en måte som ikke oppleves påtvingende. Formålet er å fange publikums og målgruppens oppmerksomhet, vekke deres interesse og skape positive assosiasjoner.

LANSERINGER, KAMPANJER OG ROADSHOWS
Det kan være krevende å holde trykket og interessen oppe underveis i et løp som går over tid. I Kjentfolk har vi god kunnskap om hva som bør gjøres når og i hvilke kanaler. Vi legger gjerne en plan for hva som skal til for at ditt konsept lever lenge. I markedsføringen av til eksempel et produkt, en butikk eller generell branding av en bedrift/merkevare er det å lage roadshows et spennende virkemiddel som gjort riktig trekker folk og oppmerksomhet og gir kundene en positiv opplevelse som de vil huske lenge og formidle videre til venner og kjente. Ta kontakt med Kjentfolk for å høre mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift ifm. lanseringer, kampanjer og roadshows.

KAMPANJELØP I SOSIALE MEDIER
I forbindelse med events, lanseringer eller for eksempel seminarer kan det være hensiktsmessig å gjøre publikum kjent med arrangementet via sosiale medier. Vi i Kjentfolk har god kompetanse innen kampanjeplanlegging og kjenner de kanaler hvor målgruppen er tilstede. Vi kan bistå med alt fra idé til publisering, justeringer underveis, og selvsagt analyse av hvordan det hele gikk.

PR OG MEDIEKONTAKT
Mer enn 15 års erfaring med utarbeidelse av pressemeldinger og innsalg til media har gitt oss god kjennskap om hva som fungerer og hvordan det bør gjøres.

INNHOLDSMARKEDSFØRING
For at målgruppene skal få et godt inntrykk og en god relasjon til din merkevare, er det viktig å gi inspirasjon, samt dele nyttig og relevant informasjon. Det kan være alt fra artikler basert på intervjuer om tematikk som kundene dine er interessert i, til how to-filmer eller foto som gjør at målgruppen velger din merkevare framfor en annen. Det er også nyttig for å underbygge budskapet i en kampanje. Vi har et stort nettverk av journalister, fotografer og videofotografer som kan skape det som skal til for å fremheve en bestemt merkevare på en attraktiv måte.

PROFILERING/BRANDING
Vi i Kjentfolk er opptatt av å ivareta våre kunders profil og merkevare på beste måte og i henhold til avtale. Vi sørger for at det som leveres er i tråd med merkevarens brand og riktig i forhold til ønskede målgrupper.