Band

Lars-Fredrik Børresen

Ønsker du en variert kveld med fantastisk sang og mye humor? Da er dette rette mannen!

Lars-Fredrik er en meget allsidig og rutinert entertainer med over 20 års fartstid som profesjonell artist i inn- og utland. Han er flittig brukt som sanger, skuespiller, danser og komiker og trakterer også gitar og saksofon. Høy musikalitet med masse humor er noe som kjennetegner hans opptreden.
Lars-Fredrik har hatt stor suksess med sine enmanns dinnershow.
Oppskriften er å blande komikk gjennom skjult teater, parodier, allsang og shownummer. Latteren sitter løst samtidig som gjestene får høre fantastisk sang.

En typisk kveld vil innholde produkter som:
– Skjult teater, oftest i sin kritikerroste karakter «Stig Frode» - Parodier av Tom Jones, Tina Turner, Elvis, Freddie Mercury og Michael J. Rockemedley med høy allsangsfaktor - Trubadur etter maten
Ønkser kunden et større opplegg med flere artister, kan Lars-Fredrik tilby showteamet «Showstoppers» og duoen “Hatten Er Din”.

Stig Frode
Her har Lars-Fredrik laget en karakterfigur som blander standup, artisteri og skjult teater.
«Stig Frode» er en litt sliten kar som liksom er en gammel «venn» av en i forsamlingen. Han dukker plutselig opp mitt under arrangementet og forteller gladelig om sitt vennskap til ”barndomsvennen”. Det hele avsluttes ved at han blir til Tina Turner og fremfører låta Simply The Best.