Band

Ladies First

Gjør deg klar til å bli bergtatt!

Party- og backingbandet Ladies First bobler over av ungdommelig energi og kvalitet i alle ledd. Dette kinderegget av et band oppfyller dine ønsker enten du trenger et energisk partyband, husband, eller flotte middagsnumre!

Hellen Thonhaugen, Marianne Lie Marnburg og Hanne Birgitte Omdal utgjør vokaltrioen i front. Sammensetningen av disse tre sterke personlighetene gir en synergieffekt av de sjeldne. De utgjør et fyrverkeri av blendende sterk vokal, energi og formidlingsglede. Du vil garantert bli revet med!

Kompet består av noen av de beste musikerne landet har å oppdrive. Musikerne har spilt med de største artister og oppsetninger. Her kan nevnes Trine Rein, Carola, Tone Damli Aaberge, Maria Haukaas Mittet, osv.

Målsetningen til bandet er å få publikum til å danse, synge med, og bli revet med av stemningen. Derfor er settlisten lastet breddfull med kun kjente og kjære hits fra de siste fire tiår, med hovedvekt på 70-og 80-tallet. Repertoaret er satt sammen slik at alle mellom 20 og 70 år skal ha like stort utbytte av det. Det er bare å glede seg!

På tross av sin unge alder har bandet lang rutine på backing av artister og fanfare/snutte spilling i talkshow/awardshow settinger. Samtidig er de et forrykende partyband av de sjeldne!