Musikkartister

Knut Anders Sørum

Den trivelige totningen med den store stemmen!

Høsten 2016 vant han NRKs Stjernekamp som den første mannlige deltageren noensinne. Du husker ham kanskje også fra Melodi Grand Prix hvor han representerte Norge i finalen i 2004. Hans store stemme, hans store formidlingsevne og hans trivelige vesen har sjarmert hele Norge.

De siste 20 årene har Sørum levd og virket som artist, låtskriver og musiker. En kritikerrost Prøysenplate i 2010 ble etterfulgt av en soulplate på totning-dialekt i 2013 hvor han står bak alle låtene selv. Dette førte bl.a. til det ærefulle oppdrag som oppvarmingsartist for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival i 2014.

I 2016 lanserte han sitt neste album, også dette på dialekt, og med låter skrevet av Sørum selv, med legendene Kjetil Bjerkstrand og Erik Hillestad som produsenter. Albumet er beskrevet som innovativ groovy pop med soulvokal, og anmelderne er nok en gang overbegeistret.

Med låter fra hele karrieren, et strålende band og svært godt humør kommer nå Knut Anders Sørum til dere! Han kan også bookes alene, eller i andre band konstellasjoner.

Det blir garantert magiske øyeblikk, nye bekjentskap og en personlig og sterk formidling i en energisk og beintøff livepakke!