Komikere

Kevin Vågenes

Kevin Vågenes har tatt Norge med storm med NRK-serien ”Parterapi”, hvor han spiller en rekke forskjellige karakterer som på hver sin måte sliter med parforholdet. Hans unike evne til å observere og formidle ulike mennesketyper med tilhørende feil, mangler og snåle særtrekk førte raskt til at en hel nasjon brøt ut i en unison latterkrampe.

Kevin debuterte i «Nissene over skog og hei» i 2011 og har senere vært med i det populære sketsjeprogrammet Kollektivet på TV2. Han gjorde seg også bemerket i TVNorge-seriene ”Mellom bakkar og Berg” og ”Jul i Blodfjell”.

Multitalentet er også en glimrende scenekomiker. Han har i løpet av de siste årene gjort flere opptredener på Sommerstandup på Latter, og i 2018 fikk han nok et gjennombrudd med forestillingen ”Julegøy” som spilte for mer enn 60 utsolgte hus på Ole Bull Scene i Bergen. Samme året ble han vinner av årets morsomste og årets humorprogram under Humorprisen. Kevin er aktuell i 2020 med soloforestillingen «Singel i parterapi» og alle hjerter gleder seg.

En fantastisk konferansier med et arsenal av innhold å by på.