Konferansierer

Hans Grane

En annerledes og kreativ entertainer med mye energi og som gir alt for å underholde sitt publikum!

Han har opptrådt live på hundrevis av arrangementer, for titusener av mennesker og får alltid gode tilbakemeldinger. Han kombinerer magi og humor på en måte som lurer deg trill rundt samtidig som lattermuskelen får kjørt seg.

 

Mingling og Close-up:
Dette passer perfekt under aperitiffen, under middagen eller på festivaler, lanseringer og stands/messer. Hans Grane mingler blant dine gjester mens han utfører sterke og underholdende triks. Mingletrylling er den perfekte icebreaker for å få gjester til å prate sammen og for å kickstarte et arrangement. Magien skjer i gjestenes egne hender og du kan høre på latterutbruddene hvor Hans Grane befinner seg. Dette vekker nysgjerrigheten til de andre gjestene, skaper god stemning i hele lokalet, og blir ofte kveldens snakkis!

 

Sceneshow:
Ved sceneshow er Hans Grane først og fremst en entertainer, hans hovedfokus er på underholdningsverdien. Publikum blir aktivt inkludert, flere blir tatt opp på scenen og det er mye humor. Normalt varer et show 20-40 minutter og publikum skal føle seg engasjert hele veien. Showet kan tilpasses de fleste lokaler og publikumsstørrelse. Hans Grane er ekspert på å lese publikums reaksjoner for å tilpasse showet underveis. Her skal folk le like mye som de blir lurt, og når showet er ferdig skal publikum virkelig være underholdt!

 

Konferansier:
Som konferansier kan Grane kombinere både close-up og sceneshow for å lose publikum trygt gjennom arrangementet. Fordelen med en magisk konferansier er at du slipper å basere hele underholdningsverdien på bare humor slik en komiker må. Hans Grane bygger sin konferansierrolle rundt sine egne publikumstestede tricks, som fungerer hver gang, uavhengig av type publikum. Dermed har han magien som grunnlag for å drive showet videre, men kan fylle på med så mye humor som passer for publikum og arrangementet!