Komikere

Gustav Nilsen

Landets beste på parodier, og en rutinert komiker. Gustav deler sine underfundige observasjoner på en levende og sjarmerende måte!

Med sine musikalske innslag og mange parodier treffer totningen et bredt publikum. Han er en rutinert komiker med utallige jobber bak seg, og som siden starten har reist over hele landet og underholdt i alt fra militærleirer og boreplattformer til klubber og firmakantiner.

Gustav drømte lenge om å bli popstjerne, og har bevart sin interesse for de som har lykkes i musikkbransjen. Bakgrunnen som musiker har han tatt med seg videre til standupscenen, og han tar gjerne med seg både gitar og bass på scenen.

Ved Mjøsas bredder har også Gustav i samarbeid med komikerkollega Paul Håvard Østby de siste årene hatt stor suksess med sommershowet ”Urbane Totninger”.

Hans skreddersydde standupmusikalske pakker har vært svært etterspurt i firmasammenheng. I tillegg til stand-up musikalske showinnslag tar Gustav også oppdrag som konferansier med skreddersøm.

Gustav elsker å stå på scenen, og deler sine underfundige observasjoner på en levende og sjarmerende måte, noe som gjør at publikum raskt faller for ham!