Komikere

Fredrik Steen

Svært erfaren standup komiker, skuespiller og tekstforfatter!

Med over 2000 forestillinger på samvittigheten, har han i tillegg solid erfaring som programleder i både NRK P2 og P3. Men siden 1996 har han vært komiker og artist på heltid. Fredrik er kjent som en samfunnsengasjert og treffsikker komiker, og tar dialekter og mennesketyper på kornet bedre enn noen annen. Han stiller spørsmål om både politikk og samfunn, samtidig som han elsker å leke og improvisere med publikum.

Stemmen hans er hyppig brukt i animasjonsfilmer og reklamer i både radio og TV, f.eks. Kurt blir grusom, Pelle Politibil og Elias og jakten på havets gull.

Fredrik er også kjent som mannen bak revysuksessen Hildegunn Moltubakk, som fremdeles er en av Norges største revysuksesser i nyere tid (sett av mer enn 140.000). I dag er det basic stand-up som utgjør størstedelen av virket hans. I 2010 hadde Fredrik premiere på showet Gi labb! – et show som har høstet svært gode kritikker.

Fredrik er også en dreven konferansier og programleder, og er en av få norske komikere som gjør standup og konferansierjobber på engelsk.