Musikkartister

Egil Olsen

Multitalent og unik liveartist der sjarmen og humoren elegant balanseres med det såre, nære og naivt ærlige.

«Noe av det fineste og mest underfundige vi har – en av landets morsomste liveartister» skriver VG om Egil Olsen. Han debuterte med soloalbumet ‘I am a singer/songwriter’ for over ti år siden, og har siden sluppet flere kritikerroste album, to liveplater og fått sin egen tributeplate. Han har også egen tegneseriestripe (dagbladet/instagram) om livet som «relativt ukjent superstjerne».

Han slapp nylig dobbeltalbumet «egil olsen rare» – uutgitte rariteter med musikk fra filmer/spill, alternative versjoner, demoer og coverlåter. Her fikk vi også Egil Olsen på norsk, med singelen ‘Ej og du’.

Han er omtalt som «en av landets aller beste låtskrivere» (Dagens Næringsliv) og som «en sjanger for seg selv» (Dagens Næringsliv) med sine «hinsides vakre låter» (Dagbladet). Egil Olsen balanserer sine melankolske viser med sin humoristiske tilstedeværelse på scenen og skaper en intim, morsom og unik konsertopplevelse. «En suveren entertainer» skriver Erik Valebrokk. Egil Olsen har spilt på alt fra de største scenene og festivalene som Rockefeller og Øya til små puber og hagefester. Han har spilt i Norge, Tyskland, Kina, Japan og USA.

Et perfekt musikalsk innslag på fagdag eller middag.