Konferansierer

Dennis Storhøi

Fra debuten på Den Nationale Scene i 1985 til Kampen om tungtvannet i 2015. Dennis Storhøi har vært en norsk favoritt i 30 år!

Dennis er kjent for en rekke TV-serier, spillefilmer og teateroppsetninger, samt å ha gitt norsk stemme til en rekke utenlandske tegnefilmer.

Han vokste opp på Kråkerøy i Østfold og er utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Som nyutdannet skuespiller debuterte han på Den Nationale Scene i 1985. Etter å ha jobbet på Rogaland Teater i fire år, ble han ansatt ved Oslo Nye Teater i 1991. Etter dette har han jobbet som freelancer og kan stadig oppleves på flere av Norges største scener.

I 1988 debuterte han på filmlerretet i den populære barnefilmen Kamilla og tyven og i 1999 spilte han mot selveste Antonio Banderas i Hollywood produksjonen The 13th Warrior.  På tv debuterte han i 1991, og har i tillegg dubbet tegnefilmer siden 1993. Han hadde dessuten i en årrekke rollen som Peer i det faste årlige Peer Gynt Stemnet på Gålåvatnet.

Han har mottatt Oslo bys kunstnerpris, Kritikerprisen i 2003, Komiprisen i 2004 og plankebæreren i 2008.

Dennis kan bookes til tekstopplesning og konferansieroppdrag, og syr sammen kvelden på en helt spesiell og tilpasset måte!