Magikere

Daniel Larsen

Daniel Larsen er en av Norges aller fremste magikere og illusjonister!

Han har jobbet som profesjonell artist i over tre tiår – og med over 1000 forestillinger de siste fem årene er han den mest produktive magikeren i landet.

Daniels varemerke er kvalitet og god kontakt med publikum. Hans show kjennetegnes av humor, spenning og magi som sjokkerer publikum. Daniel har gjort flere TV-opptredener og har stått på flere av de største scenene i både inn- og utland, – i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Skottland, Afghanistan og USA.

Han har, som den eneste magikeren i verden, underholdt i bursdagen til rockelegenden Jerry Lee Lewis i Memphis Tennessee, han har underholdt Det kongelige hoff og han har turnert i Afghanistan der han underholdt fredsstyrker fra hele verden. Hans referanseliste er like lang og spennende som hans repertoar – og fellesnevneren er SUKSESS!

Hvorfor ikke forvandle bedriftsarrangementet eller julebordet til en magisk opplevelse? Gjør inntrykk med et show som overgår alles forventninger og som sent vil glemmes. Sett spor med magiske opplevelser fra en magiker som hele tiden evner å fornye seg og tilpasse sine show til sitt publikum. Daniel engasjerer sitt publikum og lar de bli delaktig i magien som skjer både på scenen og ute i salen.

BARN OG FAMILIESHOW
Barne- og familieshowene til Daniel er spekket med humor og overraskelser. Han får barna til å hyle, skrike og le av begeistring … før de blir stumme av forundring over magien som utspiller seg på scenen foran dem. Hans varemerke er den sterke kontakten han oppnår med barna.
Daniel har flere typer barneshow, alt fra trylleshow og ballongshow til ballong- og trylleskole. I over tjue år har Daniel opptrådt med sine familieshow på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell, og foruten å ha opptrådt i Bjørneparken på Flå, har han i drøye ti år hatt ansvaret for barneunderholdningen på Color Lines ferge mellom Sandefjord og Strømstad.