Temafest

Cowboyfest

Det er klart for cowboyfest med hæla i taket i ekte westernstil!

Alle får sin egen cowboyhatt ved ankomst, det er dekket på røffe benker og bord, cowboy- og westernfilmer på storskjermer, høyballer, tønner, indianertelt, stor saloon med bar og pokerbord og statuer av westernhelter med mer plasseres rundt om i lokalet som dekor.

I tillegg tilbys ulike aktiviteter og konkurranser underveis, for eksempel mekanisk rodeo okse, poker, lassokasting, hesteskokasting, skytespill. For at det skal bli en ekte cowboyfest serveres det selvsagt ordentlig cowboymat med tilhørende drikke.

Det blir stort cowboy- og countryshow fra scenen med fullt band. Opptil ti artister sørger for et storstilt dinner & show med både musikere og dansere av ypperste kvalitet. De spiller populær og fengende countrymusikk og skaper topp stemning med dansing på bordene og gjør i tillegg en linedanceoppvisning utenom det vanlige.

Etter middagen kan det bygges ut med f.eks. linedancekurs for de som ønsker det i tillegg til alle de andre aktivitetene. Med live cowboymusikk fra scenen blir det gode muligheter for å teste ut linedanceferdighetene i løpet av kvelden.

Senere på kvelden og etter at vinnerne av de ulike konkurransene er kåret spiller gjerne bandet partymusikk av beste merke og sørger for topp stemning og dans ut i de små nattetimer.

En kveld dere sent vil glemme – en garantert suksess!