Komikere

Christer Torjussen

Med høy gjenkjennelsesfaktor leverer Christer Torjussen standup slik standup skal være. Inkluderende, gjenkjennbart og morsomt hele veien. Med ti års sceneerfaring og flere priser på merittlisten får du en rutinert komiker som leverer varene – hver gang!

Standup med Christer Torjussen er et show hvor publikum får servert hysteriske betraktninger, situasjoner og treffende poenger de kjenner seg godt igjen i. Christer leverer klassisk standupkomikk. Ingen rare hatter eller kostymer. Ingen effekter, sang, spillopper eller dans. Kun én mann og en mikrofon. Den svært rutinerte komikeren har hatt show i nesten hver krik og krok i det ganske land siden debuten i 1999, og vært med på fem større turnéer.

Når han for en gangs skyld er hjemme i Oslo er han ofte å se som både komiker og konferansier på Latter og andre scener i hovedstaden.

Med et bredt, allsidig repertoar og lang erfaring både som artist og tekstforfatter har han en usedvanlig evne til å harselere med seg selv og ta ting på kornet. Christer underholder både unge og voksne med stort hell. Både kvinner og menn får så hatten passer når den verbale komikeren lirer fra seg betraktninger om tilgjorte kjønnsroller, stereotyper, prestasjonsangst og pinlige situasjoner.

Som en av anmelderne skriver: I motsetning til mange andre komikere retter Torjussen skytset mot seg selv. Og det på en svært befriende måte. For når alt kommer til alt går det mest utover ham selv – selvironi er Christers varemerke på scenen. Noe som også resulterte at han mottok den prestisjetunge Stå Opp-Prisen i 2004 og Komiprisen i 2007.