Musikkartister

Catharina Chen

Et uforglemmelig og spennende innslag til ethvert arrangement, av en artist i verdensklasse!

Catharina har status som en av Norges mest lovende unge klassiske musikere og har vunnet utallige priser. Hun begynte sine fiolinstudier i en alder av 5 år. Siden 8-årsalderen har hun vært solist med mange av de største orkestrene i Norge, inkludert Oslo Filharmoniske Orkester, Trondheim Symfoniorkester, Tromsø Symfoniorkester og Oslo Camerata.

Catharina er et kjent navn for det norske TV- og radiopublikum, og mottok i 2004, som den yngste musiker noensinne, den prestisjefylte og høythengende Oslo bys kunstnerpris. Catharina studerte ved Barratt Due musikkinstitutt under Alf Richard Kraggerud og Stephan Barratt-Due, og fullførte i 2009 et mastergrad/diplom-studium ved Temple University i Philadelphia under den kjente professor Eduard Schmieder. I 2012 ble Catharina ansatt som 1. Konsertmester i Operaorkesteret – Den Norske Opera & Ballett.

I tillegg til sin karriere som solist og orkesterleder, gjør Catharina også eventer. Hun gjør vanligvis 10-15 minutters virtuos forestilling med utdrag av både populær- og klassisk musikk. Dette programmet vil passe inn i de fleste arrangementer og kan også tilpasses.

 

(Management: ArtPro AS)