Pianoentertainere

Calle Reiler

En av de mest populære pianoentertainere i Norge. Han har imponert og beveget sitt publikum i over to tiår med musikalsk underholdning!

Hans spesielle stil med å kombinere det å være en høyst dyktig pianist i mange stilarter, med et stort repertoar og en karisma som fanger alle, gjør ham i stand til å underholde en hvilken som helst gruppe publikum, uansett alder og størrelse.

Calle kan spille omtrent hva du måtte ønske. Han har absolutt gehør, noe som ble bekreftet av den anerkjente fiolinisten og musikkpedagogen Stephan Barrat-Due Sr. allerede da Calle bare var 6 år, Dette gjør ham i stand til å ta sanger på sparket og impulsivt skape medleyer som gir flyt og holder trykket oppe i underholdningen.

Hans musikalske arv skinner igjennom når han spiller. Han elsker å mikse og krysse stilarter, noe han gjør med briljans og eleganse. Ikke bli overrasket hvis du plutselig hører Bach eller Beethoven midt inne i en 50-talls rock n’ roll medley!

Med hans faglige kompetanse fra sosialantropologi, sosiologi og kommunikasjon kan man nesten si at Calle har en universitetsgrad i kunsten å skape en god stemning og unik kommunikasjon med publikum. Enhver som opplever Calle, vil si at måten han interagerer med og rører sitt publikum på, – utvilsomt kommer fra hjertet.