Konferansierer

Anders Hoff

Anders har de senere år vært aktuell som programleder i underholdningsporgramet ”Skal vi danse”. Han er dessuten evig aktuell med trioen Raske Menn sammen med kollegaer Øyvind Rafto og Calle Hellevang-Larsen. Raske Menn er en av Norges høyest elskede humorgrupper. De har siden starten av 2003 produsert klassiske sketsjer på løpende bånd, og har flere YouTube-videoer med millioner av avspillinger. Mest imponerende av alt er dog at Anders er det eneste Oslo-alibiet i en gruppe med to bergensere. Vi tar av oss hatten og bøyer oss i støvet, for de kan umulig ha vært lett!

Anders er i tillegg co-produsent med Øyvind Rafto på sceneshowet ”Fra Æ til Å” med Truls Svendsen – presentert av PLAN-B.

Hvor mange anerkjente komikere i Norge er i stand til å synge opera ikledd påfuglkostyme? Vi tør gjette på en. Og den personen er Anders Hoff. Mannen er et multitalent av de sjeldne, og har de uvanlige kombinasjonen av å være musikalsk i tillegg til å være morsom.

Anders kan lede et hvert arrangement til den store gullmedalje, men kan også leies inn som underholdningsinnslag eller lage herlige videoer i forkant. Kombinasjonen av skreddersydd humor og musikalsk talent gjør Anders til en attraktiv konferansier.