Musikkartister

Åge Sten Nilsen

Kjære publikummere, Queen-entusiaster og musikkelskere; - Velkommen til en musikkfest med noen av historiens edleste rock- og popøyeblikk!

Dette er musikk enkelte gråter sine første tårer til, kjørte sin første biltur til, pusset sine første tenner til osv. I tillegg til den nostalgiske verdien av Queens musikk bestod bandet Queen selvfølgelig av noen av musikkhistoriens dyktigste musikere, med en av rockens ypperste frontmenn og vokalister.

Nå kan du oppleve Åge Sten Nilsen med et Queen-show som skikkelig smeller! Åge har markert seg sterkt som en artist som står trygt på egne ben. Han debuterte på scenen under en lokal talentkonkurranse i Fredrikstad bare 14 år gammel og endte på 2.plass.

Han etablerte seg raskt i det lokale musikkmiljøet i Østfold som vokalist i en rekke rockeband og show. Sangen “Always Will” ble en populær radiohit med hele 16 uker på Hit Top 40. I 2000 kom hans debutalbumalbum G-STEN.

Åge Sten Nilsen har opplevd en eventyrlig suksess med sitt selvproduserte Queen-show “The Show Must Go On”. Showet spilte i 2008 for over 80.000 publikummere, og ble en av årets største suksesser i Norge.