Temafest

Afrikansk aften

Vi tar dere med på en reise i Afrikas helt unike kultur, natur og stemning, og sørger for å gi deltagerne helt nye impulser og inntrykk!

Allerede på dagtid under konferansen har vi dyktige foredragsholdere som innehar stor kunnskap om Afrika slik at dere får et innblikk i kulturen og menneskene. Einar Lunde er et godt eksempel her da han har bodd i Afrika i mange år i sin jobb som journalist i NRK.

Til kvelden og festmiddagen sørger vi for å dekorere lokalet i afrikansk stil, og musikk og lyder fra Afrika er med på å skape den rette atmosfæren. Det vil bli servert eksotisk mat fra Afrika og fantastiske afrikanske artister vil gjennom hele kvelden sørge for helt spesielle opplevelser. Det finnes mange talentfulle afrikanske artister i Norge i dag, alt fra dansere, akrobater til band og artister med stort musikalsk talent. Gjennom kvelden vil blant annet Tabanka Crew spre glede med dans og show.

Tabanka Crew er et selvstendig dansekompani, bestående av unge profesjonelle og blivende dansere. Tabanka Crew bruker språket i afrikansk dans som et verktøy for å uttrykke, utvikle og formidle et nytt moderne danseuttrykk. Tabanka nærmer seg tradisjonell afrikansk dans fra et moderne ståsted. På den måten skapes et originalt interkontinentalt dansespråk. Et språk som er tydelig på hvor den har sine røtter, som krysser grenser og bygger broer. Tabanka er kjent i Norge fra bla. Norske Talenter hvor de skapte historie, og ga Norge et utvidet kunstnerisk uttrykk. I utlandet er Tabanka danserne kjent for sine høye tekniske ferdigheter innen afrikansk dans.

I tillegg byr vi på musikalske innslag med sang og trommer, akrobatikk i verdensklasse og ikke minst et afrikansk band som sørger for topp stemning og dans til afrikanske rytmer utover kvelden og natten.

Tilbyr: