Temafest

90-talls party

Bli med på en nostalgisk reise tilbake til 90-tallet!

Du kan like det, eller ikke. Tiåret som ga deg grønsj, tekno, Beverly Hills 90210, Britney Spears, rave partys, britpop, Friends, Buffalo sko, seier over Brasil, gangster rap, og hvitkledde synkrondansende boyband. Vi har skreddersydd en ekte 90-talls kveld med alt som hører med.

Vi har en rekke partyband som kan fungere som kveldens husband og som kan akkompagnere eventuelle gjesteartister. Dette kan også bygges ut til eksempelvis 90-talls quizer hvor man aktiviserer publikum ytterligere.

Utover kvelden og festmiddagen er det mulig å krydre opplevelsen med kjente artister fra tiåret. Band og artister som Infinity, Haddaway og ikke minst Dr. Alban var alle svært populære dette tiåret og hadde mange hits på listene. Hva med Dr. Alban på deres arrangement med låter som It’s my life og Sing Hallelujah? I tillegg er det mulig å få en kjent personlighet fra 90-tallet til å lose dere gjennom kvelden som konferansier.

Etter festmiddagen vil husbandet sørge for sang, dans og alle de største hitlåtene fra 90-tallet som perler på en snor. De fortsetter utover kvelden og ut i de små nattetimer om ønskelig. En garantert suksess!

 

Tilbyr: