Temafest

50-talls Aften

Det er duket for en gjennomført 50-talls festaften med stilfulle omgivelser, egnet underholdning og topp stemning!

Festsalen blir ikledd 50-talls effekter, plakater og gjenstander. Vi kjører inn ekte amerikanske biler, motorsykler, jukebokser, respatex bord/stoler, og andre effekter for å skape den helt rette 50-tallsatmosfæren. Særlig atmosfære blir det hvis gjestene også er med på notene ved å ikle seg ekte 50-tallsklær.
På dagtid er det mulig å gjennomføre dansekurs med profesjonelle instruktører slik at kvelden på dansegulvet blir enda morsommere. Guttene kan også gjerne utstyres med kam i baklomma og brylkrem for å sørge for det helt rette 50-tallsutseende.

Et eksempel: Allerede i forbindelse med aperitiffen kan f.eks. Kjell Elvis dukke opp og fremføre rolige Elvis-låter som taffel i bakgrunnen. Deltagerne tas inn i festsalen og blir der servert et festmåltid gjerne i amerikansk stil. Under middagen dukker Kjell Elvis igjen opp, men i nytt og større format med fullt band som serverer et storslagent Elvis dinner & show konsept.

Det velkjente 50-talls rockebandet Toini & The Tomcats dukker opp etter festmiddagen og sørger for en uforglemmelig aften med kontrabass og slick 50-tallscut spiller de autentisk rockabilly og western med utrolig spilleglede og sjelden energi! De er gjennomført med kostymer fra tiåret og sørger for fullt trykk og topp stemning hele kvelden. Et godt alternativ her er ” The Lucky Bullets”.

Gjør klar rockefoten, her blir det dans og topp stemning akkurat som på 50-tallet!

Tilbyr: