Ny profil - Nye nettsider - Nye produkter!

Vi i Kjentfolk er stolte av å endelig kunne presentere både ny profil for selskapet og ikke minst våre splitter nye nettsider.

Vi har vært opptatt av at du som bruker på en enkel og fornuftig måte skal kunne navigere rundt i våre tjenester og lett finne informasjon og få nye idéer til ditt neste arrangement.

Det er også en rekke nye spennende produkter og nyheter på sidene som vi håper vil falle i smak!


Er årets julebord på plass enda?
Kjentfolk AS har i årevis levert julebord i alle mulige formater med stor suksess. Med vårt nett av kontakter og tjenester kan vi skape ditt perfekte julearrangement, uansett størrelse! Trenger dere hjelp med underholdningen, sted, påmeldingssystem, mat, eller drikke, ordner vi selvsagt det. Det er aldri for sent å planlegge julebordet!


Trenger du innspill/idéer til neste år?
Det neste året nærmer seg også med stormskritt og det kan være smart å være tidlig ute dersom du skal ha et arrangement. Trenger du innspill og idéer til arrangement i 2017, – små eller store, så er vi din perfekte samarbeidspartner! Vi hjelper til med alt fra skreddersydde firmareiser, tekniske løsninger og aktiviteter til kreative konsepter, fantastiske artister, dyktige foredragsholdere og/eller nye arrangementssteder!

Ta kontakt/send oss en forespørsel, og vi kommer raskt opp med et uforpliktende tilbud tilpasset både målgruppe og budsjett!