Jubileum i Budapest

En av landets mest anerkjente husleverandører feiret 20 år med jubileumstur til Budapest. Kjentfolk AS var totalleverandør av reisen, med både innhold og logistikk.

En fantastisk destinasjon med godt klima, lang og bred historie, høyt servicenivå, strålende bespisning og nydelige hoteller!

Byen er full av ting å finne på, og det ble et tett program for ansatte og ledsagere.

 

Dag 1 bestod av faglig rød tråd, med arkitektur som tema. Med ankomst på to flighter startet vi med felles lunch på restaurant med panoramautsikt over Buda.

 

Panoramautsikt over Buda

Panoramautsikt over Buda

 

Videre gikk turen til Statsoperaen for omvising og minikonsert. Ett fantastisk bygg fra 1884, og som er regnet som operaen i Europa med tredje best akustikk, etter La Scala i Milano og Palais Garnier i Paris. Etter operabesøket, ble det sykkeltur i byen med korte stopper og guiding.

 

Statsoperaen i Budapest

 

Så gikk ansatte på fagdag, mens ledsagerne hadde noen timer fri. Middag første dag hadde lokalt tema, med musikk, mat og skikker fra «landsbygda». En kveld med meget god stemning!

 

Dag 2 startet med Trabantrally i Budapest. Over 20 biler sto på rekke og rad da gjestene kom ut etter frokost. Sikkerhetsbrief, laginndeling, og utdeling av kart, før man satte av gårde. Langs ruten ble det oppgaver på dedikerte stoppesteder. Hvor mange kofferter klarer du å stable inn i en Trabant? Hvor god er du på å manøvrere bilen i en slalomløype? Morsom og unik opplevelse!

 

Trabantrally

Trabantrally

 

Etter rally ble det felles lunsj med premieutdeling, før egentid i byen. Videre på kvelden hadde vi jubileumsmiddag på Gundel. God mat og drikke sto på agendaen, med flotte taler og nydelige omgivelser. Et fantastisk sted med over 100 års historikk som en av landets fremste restauranter. Her har storheter som Vladimir Putin, Queen Elisabeth II, Kofi Annan, Hillary Clinton, Ban Ki-moon, Roger Moore, Brad Pitt og Angelina Jolie, Madonna, George Bush, Sir Alex Ferguson og en drøss andre celebriteter spist sine middager i Budapest.

 

Gundel

Restaurant Gundel

 

Underholdning og konferansier hadde vi med i form av en norsk artist som tok oss igjennom kvelden med humor og musikk.

En flott tur i nydelig vær med fornøyde gjester!

Involverte
  • Håvar Gjestvang Markedssjef/Prosjektleder +47 902 07 777 hg@kjentfolk.no