Hawaiiparty

Planlegger du fest for dine ansatte? Hva med litt sand mellom tærne, tropisk bris og blomster i håret? Med Hawaiiparty er du sikret ett hett arrangement!

Vi dekorerer alt ned til den minste detalj i ekte aloha/Hawaii-stil, og både artister og personell har fått på seg hawaiiskjorta, eller hula-skjørtet med krans rundt halsen.

Det blir satt opp tikibarer og i tillegg duker vi opp for alt som finnes av tradisjonelle aktiviteter som hører til innunder temaet; Limbo, quiz, sandvolleyball m.m. Og hva med fotobar, eller et danseshow med ekte hula-dansere som virkelig setter gjestene i sving?

 

fotobar2

Huladanser2

 

Vi bygger også gjerne en sandvolleyballbane innendørs. Artister og personell er selvsagt korrekt antrukket med hawaiiskjorter, hulaskjørt og blomsterkranser. Mat og drikke er viktig for totalopplevelsen og alt fra fingermat og buffet til hele menyer av tropiske retter kan tilbys og dette kombinert med dyktige bartendere som fikser ekte tropiske drinker er en sikker vinner.

 

10700424_746515275427742_8229630580960156710_o

 

Gjestene blir ønsket velkommen av våre hulavertinner, og alle blir tildelt sin egen blomsterkrans, også kjent som lei. Dette er en tradisjon på Hawaii som står for vennskap og forsoning. En tropisk velkomstdrink hører med og dersom ønskelig kan alle gjestene få sitt eget hawaiikostyme ved ankomst. På scenen står showkonseptet Dos Mosquitos med sitt hawaiipartyshow. De teller hele 9 pers på scenen, fullt band og huladansere. Det blir hula danseshow, huladans-opplæring, quiz, limbo- og volleyball-konkurranse underveis samt fengende beach/hawaii-inspirert musikk gjennom kvelden. Etter middagen og aktivitetene besørger Dos Mosquitos partymusikk, topp stemning og dans ut kvelden!

Med det minneverdige Hawaiiparty holder dere på varmen hele høsten og vinteren igjennom!

For mer informasjon ta kontakt med oss på 22 87 10 70 eller post@kjentfolk.no

Tjenester