Orkla Julebord 2016

Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel, faghandel, storhusholdning og bakerimarkedet. Tidligere i desember hjalp vi til med deres julebord for deres ansatte med tilknytning til Nedre Skøyen vei i Oslo.

Julebordet ble avholdt på UBC (Ullevål Business Center, Ullevål Stadion). Det hele startet med velkomst av Orklas konserndirektør ute på gressmatten, direkteoverført til stadions to storskjermer. De cirka 550 ansatte spiste områdevis fordelt på fire lokaler, før julebordet ble tatt videre til en felles, storslagen fest i UBC-salen med blant annet loungeavdeling og fotobar.

Partybandet Housequake og DJ Tony Anthem bidro til strålende stemning under hele festen.

Kjentfolk leverte også full teknisk pakke til årets Orkla Julebord.

 

kjentfolk-orkla-ubc-20161202-5i0a7912

Partybandet Housequake

kjentfolk-orkla-ubc-20161203-5i0a8059

DJ Tony Anthem

 

Foto: Jørgen Kirsebom

"Å samarbeide med Kjentfolk og Line har vært en ren fornøyelse! Orkla Julebord 2016 fikk de rammene og innhold som vi ønsket, og vi har utelukkende fått positive tilbakemeldinger fra kollegaer som hadde en hyggelig, gøy og minnerik kveld. I og med at vi ønsket å holde i en del oppgaver selv har det vært mye koordinering og kommunikasjon på tvers. Vår opplevelse etter vel gjennomført arrangement at dette fungerte veldig bra, og vi håper å samarbeide med Kjentfolk på flere arrangementer i tiden som kommer. Vel blåst!"
- Hilde Mathisen, Business Assistant, Orkla ASA

Involverte