Gress-Gruppen

Kjentfolk AS har vært fast leverandør av den årlige Gress Messen siden 2007, både bankett delen og selve messen.

Gress Gruppen som er innkjøpsorganisasjonen til de fleste store hotellkjeder og servicebedrifter har sin årlige messe og bankett i januar hvert år.

I 2007 leverte Kjentfolk AS på Radisson SAS Scandinavia Hotell en bankett til 850 personer fordelt på 2 saler. Her hadde vi all logistikk rundt kveldsarrangementet.

Gress ønsket å holde på gjestene lengst mulig og vi satte da opp et casino på natten. Ca. 70% av gjestene ble værende og det var over all forventning!

I 2016 begeistret vi 864 gjester på Oslo Kongressenter – med artister som Raske Menn, Silya, Ina Wroldsen.

 

Det har ikke manglet på gode tilbakemeldinger. Her er noen;

Vi går snart tomme for superlativer, og må atter en gang få takke for et prikkfritt gjennomført arrangement på GRESS-messen og på GRESS-banketten 2015! Det var også i år en helt egen klasse!

Alle tilbakemeldingene vi har fått fra både utstillere og besøkende, har kun vært av positiv karakter. Inntrykket er at folk ble veldig imponert og overrasket over Espen Lind, som viste en ny side av seg selv som de færreste var klar over. Det var en bra start på messen.

Videre var Raske Menn helt fantastiske og leverte utrolig bra – de er fargerike og proffe på en helt spesiell måte – de gjorde en kjempejobb. Når det gjelder artistene som var valgt, gjorde disse en utrolig stemningsskapende og flott jobb.

På vegne av GRESS-gruppen AS, benytter vi nok en gang anledningen til å takke dere for et flott arrangement. Det er som alltid en fryd å arbeide sammen med deg og dine folk.

- Jan Muri, Styrelder, GRESS-gruppen AS

Hjertelig takk for en vel gjennomført GRESS-bankett på Oslo Kongressenter Folkets Hus!

I tillegg må vi berømme deg og ditt team for flott oppfølging underveis, en fantastisk god service og imøtekommenhet. All ære til dere for dette – det er betryggende og virkelig en fryd å samarbeide med dere!
- Jan Muri, Styreleder, GRESS-gruppen AS