Grand Opening!

Ærverdige Grand Café med den helt spesielle atmosfæren har fått ny drakt etter at Fursetgruppen har tatt over driften av lokalene. Vi var med da de åpnet dørene med storstilt feiring i oktober!

Det er alltid en takknemlig jobb å samarbeide med våre venner i Fursetgruppen, men kanskje ekstra stas når det er et stykke norsk kulturhistorie vi er med på.

I 1874 åpnet Grand Café for første gang dørene og var stamsted for mange av Norges kulturpersonligheter. Storheter som Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland, Edvard Munch og en rekke andre «Kristianiabohemer», sitter alle i veggene her.

Nå har en ny æra startet med nyoppusset restaurant og meny, samt en stor praktfull vinkjeller der det før var nattklubb. -Vi har satset på interiør, kommunikasjonsløsninger og et visuelt uttrykk for å videreføre og forvalte kulturarven sier Bjørn Tore Furset, innehaver av Fursetgruppen.

Det var med stolthet vi hjalp til med feiringen og åpningen av den splitter nye Grand Café!

Se mer informasjon på hjemmesidene til Fursetgruppen HER!

 

«Jeg har jobbet med Kjentfolk AS mange ganger tidligere og det gir en utrolig trygghet som arrangør. Alt går knirkefritt og de leverer alltid 100%. I tillegg til tryggheten de gir, har de et bredt register å spille på og er meget delaktige i planleggingsfasen foran et event. Med sin lange erfaring og mange kloke råd bidrar de til de beste forutsetninger for et vellykket arrangement!»
- Mari M. Blomberg, Salgsdirektør, Fursetgruppen

Foto: Eivind Taksrud

Involverte