Bordeaux

I oppdrag for en av innlandets største banker ble vi engasjert til å lage en tur som skulle ha rikelig plass til faglige møter, samt opplevelser for alle på fritiden.

Vårt valg falt på en kombinasjon av Bordeaux og Cognac. To svært vakre franske steder med en eksotisk undertone, og gjenkjennbar rød tråd.

Som totalleverandør av hele turen, leverte vi flybilletter, hotell, konferanserom, all bespisning og logistikk, samt oppbygging av hele opplevelsen for gjestene. En god logistikk er avgjørende for et godt arrangement, og særs viktig er det å planlegge og å følge opp nøye i andre land og kulturer.

Hotellet vi valgte er flott, uten å være prangende. Nytenkende design, god service, og kvalitet i alle ledd. Mama Shelter ga oss det vi var ute etter, for å få følelsen av å være i en annen kultur.

Etter fagdag ville vi vise frem det området er mest kjent for, sine ekstraordinære viner. Turen gikk til en av Bordeaux’ beste distrikter, St. Emillion. Her syklet vi i vinmarkene, smakte på plukkeklare druer rett fra vinstokkene, samt en liten rastestopp med påfyll av lokal mat og drikke som vi hadde rigget opp langs ruten.

 

Sykling mellom vingårdene

Sykling mellom vingårdene

 

Turen videre endte på fantastiske Chateau Haut Sarpe. Med omvisning og foredrag om vinproduksjon av vinbonden selv, satte vi oss kunnskapsrike til bords i drueplukkernes sal for middag. Entrecotene ble grillet på fjorårets vinstokker, isteden for den vanlige kullgrillen. En nydelig og unik måte å grille på, som man ikke opplever hjemme. Gårdens beste vin ble selvsagt servert, til gjestenes glede!

 

Fortellinger om jordmonn og druedyrking

Fortellinger om jordmonn og druedyrking

På dag to gikk turen til Cognac. Her fikk vi se det fantastiske landskapet, og fikk fortalt mange historier om Cognacens forunderligheter. Turen endte på Braastad, der vi fikk inngående kunnskap om produksjonslinjen av Braastad selv. Med sjeldne og eksklusive smaksprøver inntatt, reiste vi til Chateu de Triac for middag med Braastad. Dette er gården som tilhører Tiffon, senere Braastad og dette satte en nydelig ramme for avslutningsmiddagen.

 

Middag på Chateu de Triac

Middag på Chateu de Triac

 

Braastad

Braastad

Med norske guider og prosjektleder fra Kjentfolk på plass gjennom hele turen, ble dette en fin opplevelse for alle gjestene fra start til slutt!

 

Involverte
  • Håvar Gjestvang Markedssjef/Prosjektleder +47 902 07 777 hg@kjentfolk.no