Kickoff for BetonmastHæhre i Davos!

I mars gikk turen til Davos i Sveits for et fantastisk kickoff på det nye konsernet og forankring av verdiene.

I januar 2017 ble det offisielt at Betonmast fusjonerer med Hæhre og Isachsen. Konsernet fikk navnet BetonmastHæhre. I mars gikk lederturen til Davos i Sveits for et fantastisk kickoff på det nye konsernet og forankring av verdiene!

Kjentfolk AS har de siste årene hatt gleden av å samarbeide med tidligere Betonmast på store og små arrangementer og denne gangen var intet unntak. Sammen med Erland og Elisabeth var vi med i prosessen fra idé til gjennomføring. Med grafisk profil, logistikk med charterfly, hotell, mat, drikke, program for aktiviteter, artister, faglig forankring, teknikk til fagdag og middag, samt aktiviteter. Vi hadde bildeproduksjon av hele turen, still- og levende bilder til bruk i etterkant – alle prosesser gjennom arrangementet var ivaretatt.

Det ble også laget en App for deltagerinformasjon som fungerte som informasjonskanal for et lukket arrangement.

«Kjentfolk A/S er ydmyke, dere forstår oss, forstår behovet og samspiller frem til gode prestasjoner hver gang. En helhetlig plan om arrangementet fra forarbeid til gjennomføring er et nøkkelpunkt for at våre deltagere igjen omtalte årets tur som tidenes beste.»

-Erland Ensrud og Elisabeth E. Jakobsen, BetonmastHæhre

 

 

Involverte