Edutainment

Ingvar og Ole

Ingvar og Ole til ditt arrangement!

Duoen er et svært spennende og annerledes konferansierpar som på en trygg, lun, humoristisk og unik måte loser dere gjennom alt fra fagdager til festkveld, med musikalske innslag og litterære anekdoter. Et helt annerledes bokbad som kan skreddersys deres arrangement!

Ingvar Ambjørnsen:
Det hersker ingen tvil om at han er en av Norges mest anerkjente og populære nålevende forfattere. I tillegg er han også en av de mest produktive gjennom tidene. Etter at han romandebuterte i 1981 har han utgitt til sammen godt over 40 bøker og er oversatt til en rekke språk. Hans forfatterskap innbefatter flere genre – romaner, kriminalromaner, novellesamlinger, barne- og ungdomsbøker og essaysamlinger. Ingvar har bred erfaring med både foredrag og høytlesninger.

Ole Paus:
Denne mannen går aldri av moten og er en av Norges mest fargerike og folkekjære artister. I årtier har Ole Paus underholdt i hver en liten avkrok av vårt langstrakte land. Utover å ytre sine meninger i musikkform, er også Paus kjent som forfatter og foredragsholder. Gjennom flere kronikker og innlegg har han satt seg selv i skuddlinjen for kritikk, men som den nøyaktige og tankevekkende personen han er, er det ennå ingen som har greid å målbinde ham.