Aktiviteter

Gladkokken – Jan Henrik Syversen

Kokebokforfatter og har en av Norges mest populære matblogger Gladkokken. Gladkokken har god erfaring med digitale matkurs, foredrag, kokkeoppdrag og popup-restauranter. Gladkokken har egen vinserie på Vinmonopolet. Med et smil om munnen og folkelige fremtreden blir det alltid god stemning og mat når du bruker Gladkokken til ditt arrangement. 

 

Det hele startet med at Jan Henrik Syversen ble tatt ut til Masterchef på TV3 hvor han skulle konkurrere om å bli Norges beste hobbykokk. Han syntes selvsagt at det var veldig skummelt, men det var ikke vanskelig å se at han hadde det gøy. En god plassering og et blidt fjes gjorde at dommerne og produksjonsapparatet bak Masterchef kalte han Gladkokken. Det var starten.

– Den gleden av å komme inn i kokkejakka med et smil og servere gjestene et nydelig måltid gleder meg, sier Jan Henrik. Og vi må legge til at vi gleder oss over å ha en så blid kokk på jobb. Det gjør kundene våre og. Du kan bare glede deg til å smake de nydelige rettene han tryller fram.

Vi bygger gjerne opp et konsept rundt mat og samvær i kombinasjon med aktiviteter hvor latteren sitter løst, eller at Gladkokken gjør alt klart slik at du kan komme til dekket bord og bare nyte et herlig måltid.

Velbekomme!