Aktiviteter

Gladkokken – Jan Henrik Syversen

Det hele startet med at Jan Henrik Syversen ble tatt ut til Masterchef på TV3 hvor han skulle konkurrere om å bli Norges beste hobbykokk. Han syntes selvsagt at det var veldig skummelt, men det var ikke vanskelig å se at han hadde det gøy. En god plassering og et blidt fjes gjorde at dommerne og produksjonsapparatet bak Masterchef kalte han Gladkokken. Det var starten.

Nå er Gladkokken en av landets største matblogger, han reiser land og strand rundt for å lage deilig grillmat til sommerfest, kveitemiddag etter en lang dag med teambuilding og torskefiske for et firma på tur til Lofoten eller at han er kokk og veileder i kokkekamp mellom duellerende kolleger. Det kan være cocktails og streetfood eller avanserte hummerretter hvor du selv lager den magiske sausen av champagne.

– Den gleden av å komme inn i kokkejakka med et smil og servere gjestene et nydelig måltid gleder meg, sier Jan Henrik. Og vi må legge til at vi gleder oss over å ha en så blid kokk på jobb. Det gjør kundene våre og. Du burde glede deg til å smake de nydelige rettene han tryller fram for deg eller sammen med deg.

Vi bygger gjerne opp et konsept rundt mat og samvær i kombinasjon med aktiviteter hvor latteren sitter løst, eller at Gladkokken gjør alt klart slik at du kan komme til dekket bord og bare nyte et herlig måltid.

Velbekomme!