Edutainment

Hans-Erik Dyvik Husby

Musikalske innslag, konferansier, foredrag m.m.

Hans-Erik eller bedre kjent som “Hank von Helvete” er tidligere frontfigur i Turbonegro. Han er kjent fra scene og film, deltatt i en rekke TV program, gitt ut egen biografi, er foredragsholder og musiker.
 Etter at han la opp som vokalist i Turbonegro, har han bl.a. spilt hovedrollen i Jesus Christ Superstar på Det Norske Teatret og gjort en kritikerrost hovedrolle i filmen om Cornelis Vreeswijk.

Hank gjør Vreeswijk
Nå kan du sette preg på kvelden med kjente og kjære viser fra nesten hundre år levd manneliv; fadeser, familieliv, barskap og farskap. I tillegg til å fremføre Cornelis Vreeswijk sin vise skatt, går Hans-Erik i dybden, i stillheten, med glimt i øyet og raske replikker, med masse varme, latter og livserfaring.

Johnny Cash
Det er først når man hører Johnny Cash sine låter oversatt til norsk at man skjønner hvor mørk og mystisk denne mannen egentlig var, og få fremfører dette med mer troverdighet og sjel enn Hans-Erik Dyvik Husby!
Nå kan du sette preg på kvelden med kjente og kjære viser fra nesten hundre år levd manneliv; fadeser, familieliv, barskap og farskap.