Musikkartister

Alida

Sjeldent musikalsk talent!

Denne talentfulle jenta vokste opp med store drømmer om å spille musikk og har siden barnsben vært stødig på både sang og piano.
Alene på et hotellrom en kald vinternatt i Voss skrev Norges nye popyndling sin første hit. Resultatet er låta Feathers. Den har allerede blitt lagt merke til av norske radiostasjoner.

Etter tre lærerike år på Lundehaugen musikkskole, fikk Alida tilfeldigvis kontakt med den kjente norske produsenten Lars Hustoft, som bl.a. har jobbet med soloprosjektet til Morten Harket og produsert kjempehit’en Ring meg for Gabrielle. Samarbeidet har vart i to år og Feathers er bare den første smakebiten vi har i vente fra Alida. Hun omtaler sin egen musikk som indie-inspirert elektropop, og er preget av artister som Imogen Heap, Local Natives, Daughter, Bon Iver og Feist.

Alida slapp sitt debutalbum på Sony Music i 2014 og fikk en god del airplay med singelen Feathers, som bidro til at hun av britiske The Guardian ble fremhevet blant årets Ten To Watch. Etter første hitlåten har hun fulgt opp med låtene When I Die og Leave It all behind

Alida er et sjeldent musikalsk talent som alltid imponerer og etterlater stadig varige inntrykk hos sitt publikum!