Vellykket landsmøte for Høyre

I begynnelsen av april 2018 avholdt Høyre sitt landsmøte på Thon Hotel Airport ved Gardermoen. Kjentfolk fikk igjen være tilrettelegger for at alt gikk som planlagt fra begynnelse til slutt.

Allerede onsdag var man i gang med å rigge til tredagers møtet i Europasalen på hotellet som ble høytidelig åpnet av statsminister Erna Solberg fredag morgen. 

– I tillegg til en dag for rigging var det også lagt opp til en dag for prøving i forkant slik at alt fra talere til underholdning og grafikk fikk en gjennomgang for å sikre en god flyt når arrangementet var i gang, sier Lars Christian Lindstad, ansvarlig prosjektleder i Kjentfolk. 

Mer enn 50 folk i arbeid

Det var et stort antall folk i arbeid for å sikre at alt var på riktig sted til riktig tid. 

– Vi hadde 27 personer som jobbet med rigging og 17 personer som var i sving under selve avviklingen i tillegg til gode hjelpere fra Høyre. De var det mange av, sier Lars.

8 års samarbeid

Kjentfolk har i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Trippel-M og Bary som leverer lyd og lys også til dette landsmøtet. I år var vi sammen ansvarlig for å levere alt av lyd, lys og bilde i tillegg til app, voteringssystem, alt av skjerminnhold, flerkameraproduksjon i tillegg til underholding av artister og band.

– I år synes jeg at vi hadde fått til ekstra fine flater og en veldig god design i salen. Høyre vil være innovative og tester gjerne nye funksjoner og muligheter, og det gjør det veldig spennende og utfordrende for oss som leverandør. Høyre er en fantastisk kunde å jobbe med, og etter mange års samarbeid går arrangementene på skinner selv om de er store og komplekse. På landsmøtet var det 650 gjester i tillegg til presse og crew. Det er krevende og veldig gøy, sier Lars.

Her kan du se en oppsummeringsfilm laget av Hans Kristian Thorbjørnsen (Stortinget):

Fornøyd kunde er motiverende

Også Høyre er fornøyd. Tilbakemeldingen fra kunden er at det ble nok et fantastisk arrangement og at det føles så trygt å ha Lars på jobb. 

– Det er selvfølgelig en hyggelig tilbakemelding å få, og at vi har arrangert landsmøter for femte år på rad, og har hatt et godt samarbeid siden 2010, er selvsagt veldig motiverende. Det er en lang prosess i forkant og med mange initiativrike og dyktige mennesker i Høyre, så vet man jo at dette blir bra. Læring fra i år er personlig: Jeg må rett og slett ha med meg enda flere par sko. Det blir noen skritt i løpet av et landsmøte, sier en sliten og fornøyd prosjektleder.