Takk for nå 2022, velkommen 2023!

Det har tatt oss noen dager å prosessere alt som 2022 hadde å by på. For et år det ble! Det begynte jo litt kjedelig med nedstengning, og avsluttet med tidenes travleste halvår. Og så startet 2023 med et brak. Rett i arrangementer, med digitale kickoff og oppsummeringssendinger.

Vi er klare for et nytt år med en fullspekket oppgavemeny. Det blir reiser, digitale sendinger, hybride samlinger, det blir formidling av underholdning til dem som trenger et lite innslag med en komiker eller trubadur,  og det blir fagdager med tilhørende sosialt påfyll. Kort sagt ser vi at det blir god kok med en bred meny i 2023.

Videre  gleder vi oss også til å gå bredt ut med noen teknologiske nyvinninger vi har jobbet med og nye konsepter til arrangementer. Alt tyder på et meget spennende år, vi er nyladet og klare til å ta tak!

 

Vi er godt i gang med digitale og hybride arrangementer i vårt studio i Nydalen. Hybride arrangementer er en spennende kombinasjon av digitale sendinger med publikum i salen, noe vårt studio er perfekt for.